Stap 1: Aanmelden voltooid

Stap 2: Gelukt en VIP aanbieding

Stap 3: Alles wat je nodig hebt

Bedankt voor je aanmelding

Belangrijk: volg onderstaande stappen

1. Zet de challenge in je agenda

Zorg dat je ruim op tijd klaar zit en geen moment mist. Let op je krijgt geen de replays toegestuurd, dit is alleen voor VIP-deelnemers.

­čôů Komende maandag tot en met vrijdag om 09:00

Elke bijeenkomst duurt ongeveer 60 minuten, dus zorg ervoor dat je minimaal 1,5 uur vrijhoudt en je echt inzet om elke bijeenkomst volledig bij te wonen, zodat je zoveel mogelijk kennis kunt opdoen!

2. Meld je aan als VIP

Wil je het meeste uit de Goldsetter challenge halen en direct aan de slag gaan met het bereiken van jouw doelen? Meld je dan aan voor de VIP-toegang.

Met de VIP-toegang krijg je na de elke challenge-dag toegang tot de live Q&A om al jouw vragen te beantwoorden en in een groep jouw challenge goed vorm te geven.

Daarnaast krijg je ook het Goldsetter pakket toegestuurd met de Goldsetter planner, Goldsetter kaartjes, de posterset, ‘Het kleine boekje voor grote motivatie’ van Zig Ziglar en mijn boek “Drie + 1 = G.O.U.D.” gratis thuisgestuurd.

Een VIP-behandeling als deze kost normaal minstens 197 euro. Voor jouw hebben we een speciale aanbieding en kan je deze voor 47 euro krijgen… als je een gratis proeflidmaatschap voor 1 maand van Goldsetter neemt.

3. Facebook groep

Deel je openbaringen en ervaringen tijdens de 5-daagse challenge in de Facebook groep. Heb je tijdens de bijeenkomsten vragen dan je deze achteraf in de groep stellen.

Arvid is aanwezig en kijkt mee om te helpen waar nodig.